Iz Zvijezde žestoko reagovali na objavu Sindikata profesionalnih fudbalera

Ističe da nisu upoznati sa ovim slučajem

Iz Zvijezde žestoko reagovali na objavu Sindikata profesionalnih fudbalera

S. Mlaćo
Jučer je Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH objavio da je FIFA zabranila registraciju novih igrača za dva kluba iz naše zemlje.

Jučer je Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH objavio da je FIFA zabranila registraciju novih igrača za dva kluba iz naše zemlje.

Radi se o NK Zvijezda Gradačac i FK Mladost Doboj Kakanj.

“Pomenuti klubovi nisu u zadatom roku izvršili plaćanje presuda po osnovu sporova igrača Nemanje Đekića i Predraga Vladića“, objavili su iz Sindikata.

Iz Mladosti su nam kratko kazali da postoji određeni dug prema Vladiću koji nije visok, te da će to i riješiti, a iz NK Zvijezda su se oglasili saopštenjem te naveli da nisu dobili nikakav dopis i da nisu upoznati sa ovom odlukom.

FIFA (Svjetska fudbalska organizacija) zabranila je registraciju novih fudbalera, uključujući i posudbe, za dva 🇧🇦 kluba...

Posted by Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH on Thursday, January 27, 2022
Oglasi

"U povodu današnjih objava na pojedinim portalima o navodnoj zabrani registracija novih igrača NK Zvijezda Gradačac, a zbog navodne zabrane od strane FIFA, javnost želimo obavijestiti o sljedećem:

- NK Zvijezda Gradačac nije zaprimila niti jedan dopis u bilo kojoj formi od strane fudbalskih organizacija i asocijacija u državi i izvan nje, a koji ima sadržaj o kojem je danas izvještavana javnost kao što je navedemo u uvodu ovog saopštenja.

- Na adresu kluba nisu pristigla nikakva potraživanja od strane institucija ili pravnih lica na ime fudbalera Nemanje Đekića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

- NK Zvijezda Gradačac najoštrije osuđuje ovakav način komunikacije i plasiranja dezinformacija koja štete ugledu našeg kluba”, stoji u saopštenju Uprave NK Zvijezda.

Iz Zvijezde su najavili I tužbe protiv onih koji su objavili ovu informaciju, iako su zapravo svi prenijeli objavu Sindikata.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Lazovi a pitajte momka za dug pa će reći istinu. Niko se nije nikad javio iz Zvijezde a znaju za dug. Zašto varate navijače i ono malo ljudi što vam dodje????
2 0
HusoNKZ
Jesam reko da neko radi protiv nas al niste jaci od nas Zvijezda je sampion
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi