Ljubimac Vasoskog ne dolazi u FK Sarajevo!

Ništa od transfera

Ljubimac Vasoskog ne dolazi u FK Sarajevo!

Admin Čaušević

Aleksandar Vasoski je početkom januara postao novi trener FK Sarajevo. 

Odmah po dolasku trenera iz Sjeverne Makedonije na klupu Bordo tima počelo se špekulisati o dovođenju pojedinih njegovih sunarodnjaka.

Kao nova akvicizija spominjao se Martin Mirčevski, koji je na neki način ljubimac Vasoskog jer jer s njim sarađivao i u Akademiji Pandev i Vardaru.

Međutim od najboljeg strijelca prvenstva Sjeverne Makedonije nema ništa jer je dogovorio novi transfer i to u Srbiju.

Prema informacijama iz Skoplja, Mirčevski karijereru nastavlja u ekipi TSC Bačka Topola koja ima visoke ambicije u srbijanskom prvenstvu.

S dolaskom na Koševo povezivao se još jedan Makedonac. U pitanju je Daniel Avramovski, ali teško da će taj transfer biti realizovan.

Do sada su u Sarajevo stigli Adnan Šećerović te povratnici Nihad Mujakić i Asmir Suljić. Sigurno će biti još nekih pojačanja do početka sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Bordo tim je završi pripreme u Ljubuškom. U nedjelju je planiran put za Antaliju gdje koševskog premijerligaša čeka pet utakmica.

Prvi duel je na programu 2. februara protiv Kapfenberga (Austrija), zatim Horsens (Danska), Qiziquim i Nasaf (Uzbekistan) te Kolos Kovalivka (Ukrajina).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Hamzu dovedite jos i ove godine ide Europa sigurno. pa onda u ljeto malo odrijesite kesu i kupite jos 3-4 dobra igraca.
9 5
Chico
E cuj frajer izabrao Backu Topolu ispred Sarajeva. Pa njemu je inteligencija na nivou Selmira Pidre. Bolje sto nije dosao. Glup bi bio da je izabrao TSC ispred zeljescara, a kamoli Sarajeva.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi