Potpisao za Angers

Oglasio se Hajdarević nakon velikog transfera i poslao snažnu poruku

Eldar Ganibegović

Dojučerašnji fudbaler Veleža Dženit Hajdarević napravio je veliki transfer.

Momak koji je odigrao samo četiri utakmice za seniorski tim Veleža i zvanično je predstavljen u francuskom prvoligašu Angersu. 

Iz francuskog kluba su još prošle godine dolazili da gledaju Hajdarevića, a nako što je prošao testni period odlučili su ga i angažovati.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici ofanzivni fudbaler će biti priključen drugom timu Angersa koji se takmiči grupi D National 2 lige, odnosno četvrtog ranga francuskog fudbala i tu će igrati za početak.

Nakon svega oglasio se i sam Hajdarević koji je oduševljen onim što mu se dešava.

"Raduj se dječače, snovi ti se ostvaruju! Mnogo toga sam prošao teškog, ali i lijepog sa svojom porodicom da bih sada bio ovdje. Drago mi je i zahvalan sam Bogu što sam dobio šansu da napredujem i pokažem kako radim ono što najviše volim. Nadam se da je ovo samo početak nečega mnogo velikog. Hvala svima koji su uvijek uz mene i koji mi daju podršku, ali najviše mojoj porodici koja sve najteže trenutke prolazi zajedno sa mnom. Ovo je tek početak, sada je najbitnije raditi na sebi i još više napredovati", napisao je Hajdarević na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Hajdarević je inače i omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.