Ponovo pogodio

Igra u životnoj formi: Spektakularan gol Dine Hotića iz slobodnjaka

Endin Čaušević

Fudbaleri Cercle Bruggea remizirali su večeras u gostima protiv Standard Liegea sa 1:1 u meču 26. kola belgijske Jupiter lige.

Cercle Brugge je uspio da osvoji bod na teškom gostovanju, a i u večerašnjem meču odličan je bio povremeni bh. reprezentativac Dino Hotić.

Hotić u posljednje vrijeme igra u fantastičnoj formi i to je večeras pokazao protiv Standarda jer je uspio postići fantastičan pogodak.

Bh. fudbaler je u 44. minuti utakmice zabio spektakularan gol iz slobodnog udarca za vodstvo svog tima od 1:0, a za Hotića ovo je bio već šesti pogodak ove sezone i pored toga ima čak osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Međutim, gosti nisu uspjeli da zadrže prednost i dođu do pobjede jer je Standard u 55. minuti poravnao na 1:1 kada je Raskin zatresao mrežu Cercle Bruggea i tako postavio konačan rezultat.

Cercle Brugge je na osmoj poziciji sa 35 bodova, dok je Standard na 13. mjestu sa šest bodova manje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti