FOTO: FK Igman Konjic

Ozvaničena saradnja, odmah se priključuje novim saigračima

Prvoligaška bomba: Igman u borbi za tron doveo dojučerašnju 'desetku' jesenjeg prvaka GOŠK-a

Samir Mlaćo
Sabahudin Jusufbašić je novi član FK Igman Konjic, kao što je to SportSport.ba jutros i najavio.

Jusufbašić je definitivno najzvučnije ime zimskog prelaznog roka u Prvoj ligi FBiH, s obzirom da ponajbolja 'desetka' lige stiže iz redova jesenjeg prvaka i glavnog konkurenta Igmana ekipe GOŠK-a iz Gabele.

Jusufbašić je danas potpisao ugovor sa Igmanom te će se odmah priključiti ekipi na pripremama u Međugorju, gdje se nalaze izabranici Adnana Elezovića.

“Sabahudin Jusufbašić je novi igrač FK Igman Konjic! Sabahudin Jusufbašić stiže iz ekipe NK GOŠK Gabela, ima 32 godine i igra na poziciji napadača!“, stoji u objavi FK Igman Konjic.

Iskusni nogometaš sa premijerligaškim iskustvom na kraju prvog dijela sezone razišao se sa GOŠK-om, a zatim je stigao poziv Igmana s kojim je brzo dogovorio saradnju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za SportSport.ba je kratko kazao da su čelnici Igmana bili veoma korektni te da se raduje novom izazovu, ali i da većinu saigrača dobro poznaje.

Jusufbašić je u dosadašnjoj karijeri nastupao i za NK Iskra, FK Sloboda, FK Olimpik, FK Velež, HNK Čapljina, NK Travnik, NK Zvijezda...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.