Bubalo: Imamo jasnu situaciju sa igračkim kadrom, sada počinju prave pripreme

Radno u NK GOŠK

Bubalo: Imamo jasnu situaciju sa igračkim kadrom, sada počinju prave pripreme

Samir Mlaćo
NK GOŠK se u veoma dobro izdanju pokazao na 32. Memorijalu Andrija Anković u Gabeli.

Gabeljani su savladali FK Tuzla City 3:1 u prvom meču, dok su u finalu poraženi od osvajača Zrinjskog 4:0, iako su nakon prvog dijela mreže mirovale.

Šef struke GOŠK-a Ivan Bubalo zadovoljan je viđenim.

“Bilo je dobro, samo eto rezultatski finale nije bilo najuspješnije za nas. Poslije turnira imamo iskristalizirano to sa koja 22 nogometaša ulazimo u nastavak priprema i prvenstvo. Neki od igrača na probi će ostati, neki na njihovu žalost sada neće. Nadamo se da se kod Vege i Ramljaka radi o lakšim povredama“, kazao je Bubalo za SportSport.ba.

Posebno kvalitetnu predstavu pružili su Gabeljani protiv Tuzle City u subotu.

“Zadovoljan sam i pristupom u finalu, pogotovo u prvom poluvremenu, a protiv Tuzle City su oba poluvremena bila jako dobra. Mi smo tek u drugoj sedmici priprema, dok su premijerligaši desetak dana prednosti u radu. Mogu biti zadovoljan“.

Naš napadač Dženan Haračić izabran je za nogometaša koji svojom igrom podsjeća na pokojnog Andriju Ankovića. Čestitke Dženo 👏

Posted by NK GOŠK Gabela on Monday, February 7, 2022

Danas će nogometaši GOŠK-a biti slobodni, a već sutra se nastavlja sa radom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Mi tek sada počinjemo sa pravim pripremama“, dodao je Bubalo.

GOŠK će drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH otvoriti domaćim susretom kod FK Rudar Kakanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi