Žele u Premijer ligu: Sabahudin Jusufbašić potpisuje za Igman

Sjajna 'desetka' sigurno će biti veliko pojačanje

Žele u Premijer ligu: Sabahudin Jusufbašić potpisuje za Igman

S. Mlaćo
Drugoplasirana momčad Prve lige FBiH sa najvećim ambicijama u drugom dijelu sezone FK Igman Konjic u narednim danima dobit će novo pojačanje.

Naime, u Konjic stiže iskusni Sabahudin Jusufbašić koji je prvi dio sezone nosio dres jesenjeg prvaka NK GOŠK, koji je i najveći rival Igmanu u borbi za prvo mjesto.

GOŠK i Jusufbašić su se rastali na kraju polusezone, a ovaj 32-godišnjak u 14 utakmica postigao je tri pogotka i dodao jednu asistenciju.

Postao je slobodan te je imao nekoliko ponuda, kako iz naše zemlje, tako i Hrvatske, ali se na kraju odlučio za dres Igmana i definitivno se radi o najzvučnijem transferu ove zime u Prvoj ligi FBiH.

Jusufbašić iza sebe ima bogato iskustvo, kako u Prvoj ligi FBiH, tako i u Premijer ligi, pa u Konjicu vjeruju da upravom tim iskustvom i znanjem može dati veliki doprinos u borbi za prvaka.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ponajbolja 'desetka' lige nastupao je i za NK Metalleghe, NK Zviejda, FK Olimpik, NK Travnik, NK Vitez, FK Sloboda, FK Velež, HNK Čapljina i NK Iskra.

Bio je i najbolji strijelac Prve lige FBiH u sezoni 2010/11.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi