Privilegija koja pripada Real Madridu

Potez zbog kojeg Alabu i Kroosa svaki navijač želi u svom timu

Admin Čaušević

David Alaba i Toni Kroos su već godinama među najboljim igračima na svojim pozicijama. 

Alaba i Kroos su prije duže od desetljeća dijelili svlačionicu u Bayernu, a od prošlog ljeta su saigrači u Real Madridu.

Obzirom na kvalitet, profesionalizam i disciplinu radi se o igračima kojeg bi svaki trener izabrao u svoj tim, a tu privilegiju trenutno ima Real.

Alaba i Kroos su omiljeni među navijačima Reala, a novom tradicijom koju su počeli da praktikuju su pokazali kako se cijene svi oni koji plate kartu da ih gledaju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, nakon što se završi utakmica umjesto da idu u svlačionicu veznjak i defanzivac obiđu počasni krug oko terenom stadiona Santiago Bernabeu kako bi pozdravili sve navijače.

Postepeno im se počinju priključivati i ostali igrači. Nakon pobjede protiv Granade to su uradili Thibaut Courtois i Eder Militao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti