9

Komentari (9)

Noone
Jedan je Bayern. Zna se gdje se to uči..
Nele.
U Bajernu nauce i odu u klub da ispune snove, gospoda pozdrave gospodu na KRALJEVSKOM stadionu.
Len
Da naravno u Krosovom slucaju da igra u prvom timu, jer u Bayernu nije imo mjesta. A ovaj drugi izdajnik poletio za parama a opet svaka cast klubu koji beku ili stoperu da platu preko 20 miliona. Vjerovatno ce te opet kmecat za super ligom vrlo brzo.
denimen9
I Kimmich i Tolisso ce doci na isti fazon, samo dok sazriju još malo za Reala.
ZIZOU1234
Imao je on u Bayernu mjesta samo što mu nisu htjeli dati veću platu...a za Superligu i kmečanje živi bili pa vidjeli...ipak je Real stepenica iznad svih klubova htjeli mi to priznati ili ne...
Len
Da naravno kao sto su vam dosli i Lewandowski, Lahm, Schweinsteiger, Ribery. Otpadci koje Bayern pusti mogu ici. Prava ekipa ostaje. I cinjenica je da ste dobili odbijenice za navedene igrace.
Goran86
Penal Madrid sto bi rekao drug @Klicko
Klicko
@Goran86 samo na utakmicama penal madrida gdje je izvrseno 9 izmjena sudija dosudi 3 minute nadoknade(u slucaju da taj fasisticki klub vodi)a da je gubio produzio bi 9.Ma hajte molim vas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.