Kylian Mbappe razočarao navijače Real Madrida: "To nikada neću uraditi u karijeri"

Jasna poruka

Kylian Mbappe razočarao navijače Real Madrida: "To nikada neću uraditi u karijeri"

Endin Čaušević

Francuski napadač Kylian Mbappe na kraju ove sezone će najvjerovatnije napustiti PSG.

Mbappe je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži ugovor s PSG-om i jasno je dao do znanja čelnicima kluba da će na kraju sezone napustiti klub jer želi novi izazov u svojoj karijeri.

Francuski napadač će PSG napustiti bez obeštećenja jer mu na kraju juna ističe ugovor, a prije desetak dana mnogi španski mediji su objavili da će karijeru sigurno nastaviti u Real Madridu.

Ugledna Marca objavila je da su Mbappe i Real Madrid već postigli dogovor i da će on biti ozvaničen nakon osmine finala Lige prvaka gdje se upravo sastaju Real i PSG.

Pred ovaj dvomeč odlučio je da se oglasi i Mbappe koji je demantovao navode da već ima dogovorene uslove s nekim drugim klubom, te je poručio da je u potpunosti fokusiran samo na PSG.

"Ne, nisam donio još uvijek odluku o svojoj budućnosti. Dvomeč protiv Real Madrida u Ligi prvaka bi mogao dosta toga da promineni. Iako sam slobodan u ovom trenutku da radim šta kod želim i nađem novi klub to još uvijek ne želim. Nikada u karijeri neću to uraditi klubu u kojem igram i potpisati za neki drugi klub dok sam njihov igrač", rekao je Mbappe i dodao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sada sam fokusiran samo na pobjedu u Ligi prvaka protiv Real Madrida, a tek onda ćemo vidjeti šta će se desiti".

PSG i Real Madrid svoj prvi meč osmine finala Lige prvaka igraju 15. februara na Parku Prinčeva, dok je revanš utakmica na rasporedu 9. marta na stadionu Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ma hajde embape objavi da si potpisao ugovor.Ovi naši navijači penal madrida su mnogo nestrpljivi.Ako ne potpišeš razočarat će se u život
2 10
Nele.
Ma kaze tata Perez da je to zavrseno i to je zavrseno. Samo se nafulaj majstore u sljedecem dvoboju protiv Reala i dobro nam dosao.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi