Uporno skidao dres

Igrač Torina je doslovno molio sudiju za žuti karton, ali bilo je uzalud

Edmir Škorić

Na utakmici između Torina i Udinesea u nedjelju viđena je jedna nesvakidašnja situacija.

Udinese je slavio s 2:0 protiv Torina, a golove su postigli Molina i Pussetto u nadoknadi sudijskog vremena.

Meč su obilježili brojni kartoni, pa je sudija Rapuano pokazao tri javne opomene domaćoj, te pet javnih opomena gostujućoj ekipi, uključujući isključenje Mandragore u 92. minuti.

Iako se sudija pokazao kao lak na kartonima, to nije pomoglo igraču Torina Buongiornu. On je u 52. minuti napuštao teren i dok je izlazio, skidao je dres samo kako bi mu sudija pokazao žuti karton, ali nije uspio u svojoj namjeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Buongiorno je imao plan da očisti kartone za duel sa Venecijom kod kuće, kako bi bio spreman za gradski derbi s Juventusom, no njegovi i planovi stručnog štaba Torina nisu ovaj put prošli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.