Odgođena još jedna utakmica u Seriji A
FOTO: EPA

Zbog koronavirusa

Odgođena još jedna utakmica u Seriji A

H. Zilić

Nakon engleskog Premiershipa koronavirus je stvorila probleme i u Seriji A.

Ranije su odgođene utakmice Salernitana - Venezija i Fiorentina - Udinese, a jutros je došla potvrda o odgodi još jedne utakmice vandrednog 20. kola, a riječ je o meču Atalanta - Torino.

Duel u Bergamu trebao se igrati danas sa početkom u 16:30, ali ekipa Torina je u karanteni zbog pozitivnih rezultata na koronavirus i nisu doputovali u Bergamo.

Ovo će Bikovima stvoriti dodatni problem jer će biti otkazana i utakmica za vikend, tčanije 9. januara kada je u Torinu trebala gostovati ekipa Fiorentine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa bi sredinom naredne sedmice trebala izaći i karantene, tako da duel 22. kola protiv Sampdorije 15. januara ne bi trebao doći pod upitnik, iako su na Čizmi dosta oprezni zbog novog soja koronavirusa omikron, koji je već napravi ohaos u Engleskoj, Belgiji, Nizozemskoj, a prvi je nastradao Portugal, gdje su ekipe imale i više od deset zaraežnih fudbalera.

Top Komentari

WinProffi
⚽ Sportsko klađenje! Kockarske igre za svaki ukus! Bonus +500% za promo kod ZEZE - w­w­w­.­1­w­i­n­.­l­i­v­e
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije