Nisu došli do dogovora

Barcelona održala sastanak s agentom Francka Kessieja, pa razočarani otišli kući

Endin Čaušević

Franck Kessie će na kraju ove sezone najvjerovatnije napustiti Milan.

Kessie već nekoliko sezona igra u dresu Rossonera i jedan je od najstandardnijih članova prve postave, ali očito da je odlučio da je vrijeme za novi izazov u karijeri.

Ovaj veznjak s Milanom ima ugovor do kraja ove sezone i već je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži saradnju.

Kessie je očito odlučio da na ljeto napusti Milan, ali još uvijek nije poznato gdje će nastaviti svoju karijeri.

Povezivao se s prelaskom u gradskog rivala Inter, a nedavno su se pojavile i špekulacije da je za njegov angažman zainteresovana i Barcelona koja sve više "vreba" igrače koji će na ljeto biti slobodni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Katalonski Sport objavio je danas da je Barcelona održala sastanak s agentom igrača Milana, ali da su odustali od njegovog dovođenja jer smatraju da Kessie traži preveliku platu.

Navodno, njegov agent je poručio da žele godišnju platu između osam i deset miliona eura, ali u Barceloni su to odbili i jasno su dali do znaja Kessieju da od toga nema ništa, te da traži previše novca.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.