Raspada li se Kloppov pakleni dvojac? Velika odluka je na jednom od njegovih najboljih igrača

Žele ga Real i Barcelona

Raspada li se Kloppov pakleni dvojac? Velika odluka je na jednom od njegovih najboljih igrača

Eldar Ganibegović

Prije tri dana Sadio Mane se sa svojim Sengalom popeo na krov Afrike savladavši u finalu AKN selekciju Egipta nakon izvođenja penala.

Mane je tako tužnog ostavio svog kolegu iz Liverpoola, Mohameda Salaha, koji će se morati zadovoljiti drugim mjestom na minulom prvenstvu.

Prema najavama koje je plasirao "Goal", ubrzo bi mogao doći kraj "ljubavi" između Manea i Salaha. Prema izvješću ovog portala, za usluge sjajnog Senegalca zainteresovani su španski giganti Real Madrid i Barcelona.

Navijači ova dva kluba na Twitteru ostavili su mnogo zanimljivih komentara, a jedan navijač Real Madrida poručio je da je bolje da Barcelona uzme Manea, jer im fali natjecanja s katalonskim timom.

Sadio Mane bi tako nakon šest godina mogao napustiti Liverpool u koji je stigao iz Southamptona 2016. godine.

S Redsima je doživio neke od najljepših trenutaka u karijeri, s obzirom na to da je 2019. godine osvojio Ligu prvaka, a godinu dana kasnije i UEFA-in Superkup te prvenstvo Engleske u kojem je godinu dana ranije s 22 gola bio i najbolji strijelac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, karijeru je počeo u senegalskom Generation Footu iz kojeg 2011. godine stiže u francuski Metz. Samo godinu kasnije kupuje ga Red Bull Salzburg, a 2014. počinje njegova avantura u Engleskoj kada je potpisao za Southampton.

Ove sezone je Mane za Liverpool na 26 utakmica postigao 10 golova i upisao jednu asistenciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...stigao je Diaz tako da nista nije iskljuceno,ja bi ga dao za 100 miliona,ionako ne pruza partije kao nekada.
0 5
Goran86
Cuj ovo "jedan navijač Real Madrida poručio je da je bolje da Barcelona uzme Manea, jer im fali natjecanja s katalonskim timom"

@Klicko jeli ovo i tamo haras ? Pa te ovdje prozivaju...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi