Nisu znali za nju

Navijači Barce se oduševili kada su vidjeli kakvu tetovažu Aubameyang ima preko skoro cijelih leđa

Endin Čaušević

Barcelona je u nedjelju u gostima pobijedila Valenciju sa 4:1 u sjajnom meču na Mestalli.

Katalonci su odigrali fantastičnu utakmicu i uspjeli su da dođu do važna tri boda u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Od prve minute u La Ligi zaigrao je i Pierre-Emerick Aubameyang koji je odigrao sjajan meč i uspio je da postigne hat-trick i pokaže da će biti veliko pojačanje za Barcelonu.

Gabonac se našao u centru pažnje i zbog fotografije koju je objavila Barcelona na Instagramu nakon utakmice.

Naime, jedan od fotografa je uspio da uslika njegovu tetovažu na leđima na kojoj se nalazi Afrika i orao. Ova tetovaža je oduševila mnoge, a bilo je dosta navijača koji nisu znali da je Aubameyang na fotografiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je na Instagramu postavila pitanje navijačim ko se nalazi na fotografiji, a mnogi od njih nisu baš znali da je to Aubameyang.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.