Zna se kojeg igrača je Xavi čekao u tunelu da mu čestita: "Usudit ću se da kažem jednu stvar..."

Odigrao odličan meč na Mestalli

Zna se kojeg igrača je Xavi čekao u tunelu da mu čestita: "Usudit ću se da kažem jednu stvar..."

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su u gostima pobijedili Valenciju sa 4:1.

Katalonski klub je odigrao jednu od najboljih utakmica ove sezone i podsjetio je na stare dane, a meč je obilježio sjajni Pierre-Emerick Aubameyang koji je upisao hat-trick.

Odličnu utakmicu odigrao je i Pedri koji je na teren ušao tek u drugom poluvremenu, ali je do kraja utakmice bio jedan od ponajboljih igrača.

Nakon pobjede na Mestalli Xavi je u tunelu čekao sve igrače kako bi ih pozdravio i čestitao im, a posebne komplimente imao je na račun Pedrija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Xavi je o mladom veznjaku pričao i nakon utakmice i poručio je da je on sigurno najbolji igrač na svojoj poziciji na svijetu što se tiče nove generacije fudbalera.

"Pedri je spektakularan. Nevjerovatno je s kojom lakoćom igra, kako se kreće, kako čita igru... Vrhunski je fudbaler. Usudio bih se reći da je najbolji fudbaler svijeta na svojoj poziciji u konkurenciji vršnjaka", rekao je Xavi nakon meča.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1629277746
Nije postigao het -trik nego je dva gola dao
0 5
Genije_Fudbala
Ovaj Pedri ni za kurca nije, opet napuhavanja igrača kao i svake godine od Krkića, Halilovića,Gavi, Puig itd. Ovakvi igraju u engleskoj 2-3 ligi.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi