Za koga će se odlučiti Francuz?

Mbappe dobio do sada neviđenu ponudu u svijetu fudbala

Admin Čaušević

Kylian Mbappe se nalazi na raskrsnici karijere.

Mbappe igra fantastičan fudbal, ali ubrzo će morati odlučiti da li će to nastaviti raditi u dresu PSG-a ili u Real Madridu.

Sjajnom Francuzu ugovor ističe za nekoliko mjeseci, u Madridu su bili sigurni da je Mbappe njihov igrač, ali stvari se mijenjaju.

Madridski AS je u utorak objavio informacije o do sada neviđenoj ponudi u svijetu fudbala koju je dobio ovaj 23-godišnjak.

Naime, PSG je Mbappeu ponudio ugovor na dvije ili tri godine vrijedan između 50 i 53 miliona eura po sezoni. Iznos koji nudi i Real Madrid.

Međutim, u PSG-u su u ugovor ubacili i bonuse za lojalnost koji iznose nevjerovatnih 100 miliona. Iznos kojem ne može parirati niti jedan drugi klub.

Ipak, ono što brine sve u pariškom klubu je činjenica da Mbappe ostaje hladan na sve ponude te za sada nema naznaka da želi ostati na Parku prinčeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Na reprezentativca Francuske se pravi ogroman pritisak, čak su se umiješali i vodeći političari samo kako bi ngovorili Mbappea da ostane u PSG-u.

Ubrzo će Real i PSG igrati revanš susret osmine finala Lige prvaka, a Nassel Al-Khelaifi se nada da će eventualno izbacivanje Kraljeva približiti Mbappea produženju saradanje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.