Perez sprema iznenađenje: Prvo ljetno pojačanje Reala neće biti Mbappe

Želja je igrač Napolija

Perez sprema iznenađenje: Prvo ljetno pojačanje Reala neće biti Mbappe

Eldar Ganibegović

Navijači Real Madrida željno iščekuju ljeto.

U Madrid će po svemu sudeći stići Kylian Mbappe kojem na ljeto ističe ugovor s PSG-om i bit će to veliko pojačanje za ovaj klub, a s Realom se povezuje i Borussijin Erling Haaland.

Ipak, Florentino Perez pripremio je iznenađenje za navijače Real Madrida, s obzirom na to da bi prvo ljetno pojačanje trebao biti potpuno drugi fudbaler.

Radi se u 25-godišnjem veznjaku Napolija Fabianu Ruizu, koji ove sezone igra sjajnu za italijanski tim.

Nastupio je na ukupno 28 utakmica i postigao šest golova uz tri asistencije ove sezone, a njegovim dolaskom pojačala bi se konkurencija u veznom redu Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Garantovati minutažu niko mu ne može pored Kroosa, Modrića i Casemira, no jasno je da bi čovjek koji je 15 puta nastupio za reprezentaciju Španije bio dobro pojačanje za Kraljeve.

Inače, Ruiz je karijeru počeo Betisu, igrao je kratko na posudbi u Elcheu, a od 2018. godine član je Napolija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Fašistički klub.Pljuc
0 2
Goran86
Verzija Ceballos
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi