Bezbrižno pratio šta se dešava

Kao da su igrali s amaterima, a ne s Manchester Unitedom: Fotografija Edersona hit na Instagramu!

Endin Čaušević

Manchester City sinoć je na svom terenu pobijedio Manchester United sa 4:1.

City je još jednom pokazao da su ispred svog gradskog rivala, te je domaći tim lakše od očekivanog došao do nova tri boda.

Crveni đavoli su ponovo razočarali svoje navijače i jasno je da situacija na Old Traffordu nije baš najbolja. U ekipi nije bilo Cristiana Ronalda koji je bez objašnjenja propustio meč, a ostatak ekipe se uklopio u totalno sivilo.

City je imao dominaciju od samog početka utakmice i u drugom poluvremenu je bilo očito da je samo pitanje kojom razlikom će slaviti ekipa s Etihada.

Koliko je City bio dominantan najbolje je pokazala situacija kod trećeg gola ovog tima. City je imao korner koji je izveo De Bruyne, a sjajan gol za 3:1 zabio je Mahrez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, u centru pažnje zbog ovog gola na kraju se našao golman Ederson. Brazilac je bio skoro na centru i bezbrižno je čučnu i pratio akciju svoje ekipe koja je na kraju krunisana golom, a fotografija Edersona postala je hit na društvenim mrežama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.