Ronaldo se smatra najvećim ikada, a pred gradski derbi je napravio sramotan potez

Nakon što ga je Ragnick ohladio

Ronaldo se smatra najvećim ikada, a pred gradski derbi je napravio sramotan potez

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je još jednom pokazao da je užasan gubitnik. 

Pred gradski derbi protiv Manchester Cityja Ronaldo je saznao da neće biti među starterima nakon čega je uslijedio potez koji nije dostojan istinskog šampiona i najboljeg igrača u historiji kakvim se smatra poznati Portugalac. 

The Sun je objavio priču kako je Ronaldo ''pobjegao'' u Portugal kada je saznao da neće biti među starterima na Etihadu.

Trener Ralf Rangnick je prije utakmice kazao da mu trebaju svježe noge tokom utakmice i mislio je da Ronaldo može napraviti više kada uđe s klupe.

Međutim, najpopularniji fudbaler današnjice je insistirao da može biti starter i bio je ljutit nakon odluke da neće biti u početnoj postavi.

Poslije toga se se odjednom požalio na bol u kuku te je otputovao u Portugal što je iznenadilo njegove saigrače.

Ovaj 37-godišnjak se osjećao spremnim i razmišljao je pozitivno tokom treninga, radovao se gradskom derbiju, međutim u petak je za njega stigla loša vijest.

Ljekarsko služba je Rangnicku otkrila da Ronaldo nije spreman za maksimalne napore nakon čega je njemački trener odlučio da ga ostavi na klupi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poslije svih dešavanja Ronaldo je u subotu odlučio da napusti klupski hotel te je otputovao za Portugal gdje će, barem se tako nada, toplije vrijeme izliječiti povredu o kojoj se spominje.

Podsjećanja radi, Manchester United je derbi izgubio s 4:1 te je plasman u Ligu prvaka sada pod još većim pitanjem.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Nije sramota igrati nešto lošije u njegovim godinma, dokazao je već da je vrhunski fudbaler. Ali ovakve stvari su uvijek bacale mrlju na njegovu karijeru i zbog ovakvih i sličnih stvari (arogancije) ostaće omražen lik kod mnogih istinskih fudbalskih fanova.
5 3
denimen9
Ma ovo samo tabloidi koriste povredu covjeka da ga blate. Navikao je Ronaldo na kvazi-žurnalistiku.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi