Takva legenda to ne zaslužuje: Navijač Manchester Cityja uznemiravao Fergusona na Etihadu

Sve snimao mobitelom

Takva legenda to ne zaslužuje: Navijač Manchester Cityja uznemiravao Fergusona na Etihadu

Endin Čaušević

Manchester City je jučer na svom terenu slavio u gradskom derbiju protiv Manchester Uniteda sa 4:1.

Građani su još jednom pokazali da su ove sezone daleko bolji od svog gradskog rivala koji već sezonama pokušava da se vrati na stare staze slave.

City je lakše od očekivanog uspio da pobijedi sa 4:1 i ostane na liderskoj poziciji, dok je novi poraz Manchester Uniteda itekako razočarao navijače kluba s Old Trafforda.

Jučerašnji meč na Etihadu pratio je i legendarni trener Sir Alex Ferguson koji je sigurno ljut i razočaran s onim što je ostalo od Uniteda nakon što je on napustio trenersku poziciju prije skoro deset godina.

Ferguson nije bio sigurno zadovoljan rezultatom, a dodatne neugodnosti ovaj trener doživio je kada je napuštao stadion.

Jedan od navijača Cityja prošao je Fergusonu i dobacio prvo "Ne dok sam ja živ" što je bio odgovor legendarnog trenera kada su ga jednom pitali da li bi nekada trenirao Manchester City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, na tome se nije zaustavio i počeo je glasno da skandira "City, City, City". Mnogi su osudili navijača Citya jer je uznemiravao Fergusona na takav način i zaboravio je da je legendarni trener već u poznim godinama, te da nije zaslužio da se neko tako ponaša prema njemu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime_
ss.ba ne bira sredstva da baci sjenu da idealnu partiju City-a u derbiju. Pijanih i iskompleksiranih budala koji dobacuju igracima, trenerima i osoblju ima svaki klub tako da je ovaj clanak cista provokacija.
5 1
Klicko
Pa šta mu je loše rekao?Nije mu psovao
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi