Vodi brigu o svom izgledu

Supruga igrača Dinama šokirala sve kada je pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće

Endin Čaušević

Supruga fudbalera Dinama, Lirima Kastratija, našla se u centru pažnje hrvatske javnosti.

Anđela Štimac je već neko vrijeme u vezi s Kastratijem, a krajem prošle godine potvrdila je da je trudna i da čekaju dijete.

Ova poznata influenserica je sve ostavila bez teksta novom fotografijom na Instagramu gdje je pokazala kako izgleda u devetom mjesecu trudnoće.

Anđela treba uskoro da se porodi, ali je sve oduševila svojim izgledom i pokazala da itekako vodi računa o svom tijelu.

I pored trudnoće onda svakodnevno trenira, a kuću ne napušta dok se ne sredi "od glave do pete". Objavom na Instagramu je oduševila svoje fanove i dobila je preko 5.000 lajkova.

Nakon što je priznala da je u drugom stanju mnogi su je pitali da li će ona i Kastrati da se vjenčaju, a ona je objasnila zbog čega ne želi brak s njim.

"Pa moram biti iskrena moja prva reakcija nije baš bila puna vesela. Bio mi je šok jer u jednu ruku nisam planirala imati bebu tako brzo, ali kako je vrijeme odmicalo sad pozitivno gledam na to", rekla je Anđela Šimac u intervju za RTL Exkluziv.

Međutim, ono što je posebno iznenadilo javnost je izjava mlade Sinjanke da ne želi udaju, iako je trudna sa reprezentativcem Kosova.

"On je nekako više povezan s mojim roditeljima nego ja s njegovima. Njegovi ne znaju jezik i onda mi je puno teže komunicirati s njima", otkrila je Anđela.

Upravo je možda i jezična barijera razlog zašto nisu povezani kako bi trebali u trenutnoj situaciji.

Njihova veza i nije baš imala blistavih trenutaka, ali reprezentativac Kosova je ranije izjavio da njihova ljubav nije nikada dolazila pod upitnik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.