Vatrena Anđela otkrila da je trudna, ali ne želi brak sa zvijezdom: "Vezan je za roditelje"

Instagram zvijezda je otkrila detalje veze

Vatrena Anđela otkrila da je trudna, ali ne želi brak sa zvijezdom: "Vezan je za roditelje"

H. Zilić

Bivši fudbaler Dinama, Lirim Kastrati, uskoro će postati otac, a to je potvrdila njegova djevojka Anđela Štimac, koja je Instagram zvijezda.

"Pa moram biti iskrena moja prva reakcija nije baš bila puna vesela. Bio mi je šok jer u jednu ruku nisam planirala imati bebu tako brzo, ali kako je vrijeme odmicalo sad pozitivno gledam na to", rekla je Anđela Šimac u intervju za RTL Exkluziv.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CU-qZvIg610/[/instagram]

Međutim, ono što je posebno iznenadilo javnost je izjava mlade Sinjanke da ne želi udaju, iako je trudna sa reprezentativcem Kosova.

"On je nekako više povezan s mojim roditeljima nego ja s njegovima. Njegovi ne znaju jezik i onda mi je puno teže komunicirati s njima", otkrila je Anđela.

Oglasi

Upravo je možda i jezična barijera razlog zašto nisu povezani kako bi trebali u trenutnoj situaciji.

Njihova veza i nije baš imala blistavih trenutaka, ali reprezentativac Kosova je ranije izjavio da njihova ljubav nije nikada dolazila pod upitnik.

Anđela i Lirim su već duže vrijeme u vezi, a nedavno se počelo špekulisati da je između njih došlo do svađe i da više nisu zajedno. Međutim, to su ubrzo demantovali svojim objavama na Instagramu.

Anđela je ranije poručila da oni uživaju u ljubavnoj vezi i da već ima osjećaj kao da su u braku. Anđela i Kastrati već žive zajedno, a atraktivna manekenka ne krije da bi voljela da s njim bude u braku jednog dana, međutim mišljenje je promijenila ako je suditi prema novim izjavama.

Inače, Kastrati je za reprezentaciju Kosova odigrao 16 utkamica, postigao jedan pogodak, a trenutno je član Legije iz Varšave u koju je došao iz zagrebačkog Dinama.

Oglasi