Božić s Dinamom: Luka Menalo otkrio šta bi za ovaj praznik poklonio Ameru Gojaku
Foto: Screenshot

Bh. reprezentativci u Dinamu

Božić s Dinamom: Luka Menalo otkrio šta bi za ovaj praznik poklonio Ameru Gojaku

E. Ganibegović

Vjernici katolične vjeroispovijesti danas obilježavaju Božić.

GNK Dinamo Zagreb je na svom YouTube kanalu objavio video pod nazivom "BOŽIĆ S DINAMOM | Što bi Marko Tolić i Luka Menalo poklonili suigračima za Božić?".

U tom videozapisu dva navedena fudbalera izvlačila su papiriće na kojima su bila imena njihovih saigrača, te govorili šta bi kome kupili za ovaj praznik.

Interesantno je bilo vidjeti kada je jedan bh. reprezentativac izvukao drugog, odnosno kada je Luka Menalo izvukao papirić s imenom Amera Gojaka.

"Šta bih Goji kupio? Goji bih kupio... Stvarno ne znam. Dres s brojem 10. Toliko ga obožava ga ga ne skida nikada. Kad god ima priliku obuče ga", rekao je Menalo.

Ova Lukina priča ima smisla, s obzirom na to da smo se imali priliku nekoliko puta uvjeriti da Gojak "zgrabi" desetku u reprezentaciji kad god nema Miralema Pjanića, dok u Dinamu nosi dres s brojem osam.

Menalo je ove sezone odigrao 29 utakmica za Dinamo u svim takmičenjima na kojima je postigao pet pogodaka uz dvije asistencije.

Što se Gojaka tiče, čini se da se vraća u pravu formu. On je na 26 utakmica u svim takmičenjima postigao dva pogotka uz dvije asistencije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Petraaa
Jest, vraća se u formu. Grohotom se smijem.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi