Podrška Argentincu

Djibril Cisse poslao poruku svima koji su zviždali Lionelu Messiju

Edmir Škorić

Argentinski reprezentativac Lionel Messi dobio je mnogo krtiika nakon eliminacije PSG-a od Real Madrida u Ligi prvaka.

Možda po prvi put u karijeri u nedjelju su Messija izviždali vlastiti navijači. Bivši igrač Barcelone bio je izviždan od strane "objektivne" pariške publike na Parku prinčeva svaki put kada bi primio loptu, a u njegovu odbranu sada je stao nekadašnji napadač Liverpoola Djibril Cisse.

"Malo poštovanja za ovog velikog nogometaša, molim", napisao je 40-godišnji napadač, koji je svoj komentar popratio fotografijom s utakmice protiv Messija, odnosno s utakmice Panathinaikosa i Barcelone koja je odigrana u sezoni 2010/11. Barca je tada slavila s 3:0 uz dva gola Pedra i jedan Messija.

Messi je prošlog ljeta stigao u PSG iz Barcelone nakon 17 sjajnih godina u Kataloniji, a navodno uveliko razmišlja da već na kraju ove sezone napusti Francuku i vrati se tamo gdje je ostvario sve nogometne uspjehe.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zvižduci navijača PSG-a samo su ga dodatno potisnule u takva razmišljanja, no objektivno govoreći, Argentinac nije od dolaska u PSG na razini na kakvoj je bio proteklih godina kao igrač Barcelone.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.