Šuti i trpi: Antonela bila na Parku prinčeva, njena reakcija na Messijeve zvižduke obilazi svijet

Supruga legendarnog Argentinca

Šuti i trpi: Antonela bila na Parku prinčeva, njena reakcija na Messijeve zvižduke obilazi svijet

A. Čaušević

Navijači PSG-a nisu oprostili igračima tog kluba rano ispadanje u Ligi prvaka. 

Poraz od Reala sa 3:1 i ispadanje već u osmini finala teško je pao navijačima pariškog kluba koji su u nedjeljnom susretu žestoko izviždali najveće zvijezde, uključujući i Lea Messija.

Taj trenutak je bio atipičan za slavnog Argentinac koji je nešto slično iskusio 2011. godine kada su Gauočosi eliminisani na Copa Americi.

Tokom utakmice protiv Bordeauxa na tribinama se nalazila i Antonella Roccuzzo, dugogodišnja djevojka i supruga višestrukog osvajača Zlatne lopte.

Fotografi su zabilježili i Antoneline reakcije na zvižduke. Uočiljvo je da je bila iznenađena i iznervirana ponašanjem pariške publike.

Izraz lica i njene gestikulacije te govor tijela jasan su pokazatelj kako se osjećala supruga možda i najboljeg igrača u historiji.

Oglasi

I ponedjeljak je bio turbulentan dan za PSG pošto su na kapijama trening kampa osvanuli uvredljivi grafiti.

Neki od navijača su tražili da Leo odlazi, ali pitanje je da li se to odnosi na sportskog direktora Leonarda ili na Lionela Messija pošto obojica imaju nadimak Leo.

😐 𝐃𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐑𝐄𝐄𝐑. Las caras de Antonela cuando algunos hinchas del PSG silbaron a Messi. No hay mucho más por decir, ¿no? https://www.ole.com.ar/messi/antonela-cara-reaccion-messi-silbidos_0_QZx1qxjWnt.html

Posted by Diario Olé on Monday, March 14, 2022

"Leo FDP", pisalo je na jednom od grafita. FDP inače na francuskom jeziku predstavlja skraćenicu za ku*vinog sina.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želimo ratnike, Leonardo odlazi, sramotite nas. Pariz nikad neće biti katarski", još su neki od grafita koji su ispisani na zidovima i kapijama.

Nassel Al-Khelaifi je silnim ulaganjem u proteklih deset godina PSG učinio elitnim klubom, ali koliko se god trudio i ulagao ne uspjeva donijeti Ligu prvaka u Pariz pa su navijači zatražili i njegov odlazak.

Top Komentari

King_Kenny
...covjek bi pomislio da oni u proslosti imaju desetak titula prvaka Europe pa im sad Arapi ne valjaju,a ljudi od beznacajnog kluba bez trofeja i historije napravili konkurenta u borbi za LP...treba ih poslati u p*zdu materinu,rasprodati sve, vratiti ulozene pare i napustiti klub...
8 4
bk123
Jadna sirotinja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi