Čuveni napadač pogodio srž problema PSG-a: "Više volim čovjeka s emocijom nego vanzemaljca"
Foto - EPA

Paulo Di Canio se oglasio

Čuveni napadač pogodio srž problema PSG-a: "Više volim čovjeka s emocijom nego vanzemaljca"

Midhat Šljivak

Lionel Messi i Neymar dobili su jučer žestoke zvižduke s tribina u utakmici PSG-a protiv Bordeauxa.

Navijači pariškog velikana nezadovoljni su odnosom zvijezda prema dresu ovog tima i odlučili su ih žestoko kazniti zvižducima prije i tokom utakmice.

O ovoj situaciji govorio je i legendarni italijanski fudbaler Paulo Di Canio koji shvata zašto su navijači bijesni na fudbalere PSG-a.

"Messi je otišao s terena češući se po glavi i bez ikakvih emocija. Zbog toga mi se više sviđa Cristiano Ronaldo. Želite da sjedim na klupi protiv Manchester Cityja? Ne može. Odoh u Portugal, a zatim se vratim i zabijem hat-trick", rekao je Di Canio za Sky Italia i dodao je:

"Više volim čovjeka koji pokaže emocije nego vanzemaljca bez emocija. Messi je limitirana ličnost i zvižduci koje je dobio su opravdani. Hiljade navijača su ga dočekale, sanjali su o njemu, ali njegovo ponašanje je užasno".

Oglasi

Za Neymara legendarni napadač smatra da je još i gori od Messija.

"Neymar je još gori. Ništa nije napravio otkako je došao u klub, a prošlog mjeseca hladnokrvno kaže da želi u MLS jer bi imao tri mjeseca odmora. Poštujem, ali očigledno da postoji neki problem", istakao je Di Canio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navijači PSG-a javno traže promjene i odlazak umišljenih zvijezda, kao i rukovodstva kluba i vidjet ćemo hoće li se one zaista i desiti.

Top Komentari

Benz
Bravo Di Canio , svaka ti dala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi