Rano buđenje za Katalonce

Igrači Barcelone jutros u četiri sata već saznali kakav pakao ih čeka u Istanbulu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone jučer su doputovali u Istanbul gdje ih večeras očekuje revanš meč osmine finala Evropske lige protiv Galatasarayja.

Galatasaray je u prvoj utakmici sve iznenadio jer je uspio da sačuva svoju mrežu na Camp Nou, a navijači turskog kluba će sigurno večeras napraviti spektakularnu atmosferu na svom stadionu.

Već danima se piše o tome da igrače Barcelone očekuje pakao na stadionu Galate, a da će tako biti navijači turskog kluba su već pokazali fudbalerima katlaonskog kluba.

Naime, Barcelonina ekspedicija je smještena u luksuznom hotelu Ritz-Carlton koji se nalazi odmah pored stadiona Bešiktaša.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Međutim, u ranim jutarnjim satima imali su neočekivano buđenje zbog navijača Galatasarayja. Oni su u 3:45 sati jutros napravili vatromet i bakljadu ispred stadiona čime su probudili sve koji su u tom trenutku bili u hotelu.

Navijači Galate su na taj način pokazali da će večeras na stadionu biti paklena atmosfera, a ovo je bio samo uvod u ono što očekuje fudbalere Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.