Uoči meča sa Simm Bauom

Navijači Zvijezde poručili: Sa sudijom pripremaju show, sve će vam se vratiti, bolesnici jedni!

Eldar Ganibegović

Gradačačka Zvijezda takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH nastavlja sutra domaćom utakmicom protiv Simm-Baua.

Navijači domaće ekipe RD Crew objavili su saopštenje u ne baš lijepom tonu uoči ove utakmice, a prenosimo ga u cjelosti.

"Simm Bau s potrčkom Halkićem priprema šou na Banja Ilidži!

Kako imamo informacije čelnici Simm Bau na čelu sa sudijom Halkićem "poštenjačinom" ne biraju sredstva da dođu do cilja u meču s Našom Zvijezdom.

Pozivamo sve navijače, simpatizere Naše Zvijezde da sutra budemo jedinstveni i ne dozvolimo "šarlatanima" u crnom da isprovociraju veću reakciju.

Gromoglasna podrška i borba naših igrača, nadamo se da će ih osujetiti na samom početku.

A gosp. "halkića" (o.p namjerno malim) pitamo imate li obraza i brinete li se kako će Vam se to jednom vratit, bolesnici jedni?"

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda meč dočekuje na 11. poziciji s 18 bodova, dok je maglajski tim na dvije pozicije ispod s tri boda manje i ovaj je duel direktan u borbi za opstanak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.