Reakcija legendarnog boksera oduševila sve

Muškarac prišao Mikeu Tysonu i pozvao ga na tuču, a onda izvadio pištolj i prijetio

Endin Čaušević

Legendarni američki bokser Mike Tyson ponovo se našao u centru pažnje.

Tyson je često u centru pažnje američkih medija koji prate njegov svaki korak. Legendarni bokser u utorak je bio na jednom stand-up nastupu na kojem došlo do incidenta.

Naime, američki TMZ objavio je video na kojem se vidi da je jedan muškarac prišao za Tysonov stol i pokušao da ga izazove na okršaj i govorio mu uporno kako želi da se potuče s njim.

Jedan od prisutnih je sve to snimao, a Tyson je samo mirno sjedio i nije dopustio da ga isprovociraju.

U sve se umješao i organizator koji je govorio tom muškarcu da se smiri: "Koji ku*ac radiš? Bježi odavde nemoj da se igraš".

Nakon kratke rasprave organizatora i muškarca koji je izazivao Tysona na tuču stvari su se zakomplikovale. Naime, taj muškarac se malo udaljio od Tysona, ali je zatim sve šokirao kada je izvadio pištolj.

Prisutni u ovom kafiću su bili u šoku kada su vidjeli da je izvadio pištolj, ali je ubrzo uspio da se smiri, te je vratio pištolj, a onda ga je Tyson pozvao da mu priđe. Legendarni bokser je pokazao kakav je gospodin jer ga je zagrlio i rekao mu da je sve u redu i da mu ne zamjera što je napravio takav haos.

Nakon svega toga ovaj muškarac je uz pratnju osiguranja ovog kafića na kraju napustio lokal nakon čega su svi mogli odahnuti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.