Vraća s u Italiji, ali ne na San Siro

Navijači Milana će pobjesniti: Donnarumma sprema veliku izdaju!?

Eldar Ganibegović

Navijači Milana bili su bijesni kada je ljetos ovaj klub napustio golman Gianluigi Donnarumma i potpisao za PSG.

Nakon što je PSG ispao ove sezone u osmini Lige prvaka od Real Madrida, pokrenule su se mnoge transfer priče.

Prve su se vrtile oko najvećih zvijezda. Odavno se priča o Mbappeovom prelasku u Real Madrid, a onda su krenule špekulacije i o Messijevom povratku u Barcelonu, te odlasku Neymara.

Inostrani mediji sada donose i vijest da bi klub na ljeto mogao napustiti i italijanski golman Gianluigi Donnarumma.

Naime, bivši golman Milana se nije skrasio u Francuskoj gdje je startnu postavu dijelio s Keylorom Navasom, a sada ozbiljno razmišlja o povratku u Italiju.

Ako se vrati u Italiju, nećemo ga gledati u Milanu, klubu koji ga je formirao, već u rivalskom Juventusu! Bivši talijanski prvak želi Donnarummu, a problem mogla bi biti njegova ogromna plata, navodi Gazzetta dello Sport.

Podsjetimo, nedavno je sportski direktor Salernitane Walter Sabatini  kritikovao njegov prelazak u PSG, a ujedno i Vlahovićev u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odluka Vlahovića da ode u Juventus bila je podla. Kako možeš biti toliko nepošten prema klubu koji je vjerovao u tebe? To isto važi i za Donnarummu koji je napustio Milan i otišao u PSG. Tu ljudski kvaliteti dolaze do izražaja".

Vidjet ćemo da li će Donnarumma napraviti novu izdaju za svoj Milan i kako će na to reagovati navijači nekadašnjeg evropskog prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.