Kante nije želio u egoističnu svlačionicu: "Ja sam sretan ovdje"
Foto - EPA

Uzalud su bili pozivi

Kante nije želio u egoističnu svlačionicu: "Ja sam sretan ovdje"

M. Šljivak

N'Golo Kante odbio je ponudu da napusti Chelsea i da se pridruži francuskom velikanu PSG-u.

Kako navodi Le Parisien, sjajni veznjak dobio je ponudu iz Pariza tokom januara i PSG mu je nudio ugovor od ljeta ove godine.

Međutim, Kante je poziv iz Pariza odbio. Nije želio napustiti Chelsea gdje se osjeća sretno i zadovoljno. To tvrdi već godinama.

"Odabrao sam Chelsea jer mi se sviđao stil igre tadašnjeg trenera Antonija Contea. Nikad nisam zažalio zbog toga", rekao je Kante.

PSG očigledno nije privlačan klub igračima kao što je Kante. Skromnom Francuzu novac nije bitan jer ga je svakako dovoljno zaradio, te je odabrao da bude tamo gdje je sretan.

Očigledno smatra da u Parizu to ne bi bio jer je atmosfera u svlačionici PSG-a ipak mnogo drugačija nego u Chelseaju i puno je ega među velikim zvijezdama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čudesni vezni fudbaler je od 2016. godine na Stamford Bridgeu. Osvojio je apsolutno sve i postao je jedan od najboljih igrača svijeta.

Za Plavce je odigrao ukupno 249 utakmica i uspio je zabiti 13 golova.

Top Komentari

Kiss
Pravi karakter i igrač
1 0
nisam.robot.
?????????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti