Foto - EPA

Ponovo su mijenjali šare

Novi dres Juventusa izazvao je popriličan šok: Navijači ovo nisu očekivali

Midhat Šljivak

Torinski velikan Juventus će u narednoj sezoni ponovo imati određene promjene na dresu.

Poznata stranica koja se bavi otkrivanjem dizajna dresova Footy Headlines objavila je fotografiju dresa Stare dame za sezonu 2022/2023 i primjetna je značajna promjena.

Ona se odnosi na šare koje su na dresu. One su značajno drugačije u odnosu na obične i napravljene su od brojnih crnih trokutića.

Navijači po komentarima nisu baš oduševljeni jer su fanovi velikana iz Torina čvrsto vezani za čuvene crno-bijele linije bez ikakvih dodataka.

Juventus je i prethodnih godina često znao eksperimentisati s dresovima. Bilo je zaista čudnih dizajna koji se nikako nisu dopali navijačima Bianconera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogledajte izgled novog dresa Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.