Navijači Milana će pobjesniti: Donnarumma sprema veliku izdaju!?

Vraća s u Italiji, ali ne na San Siro

Navijači Milana će pobjesniti: Donnarumma sprema veliku izdaju!?

E. Ganibegović

Navijači Milana bili su bijesni kada je ljetos ovaj klub napustio golman Gianluigi Donnarumma i potpisao za PSG.

Nakon što je PSG ispao ove sezone u osmini Lige prvaka od Real Madrida, pokrenule su se mnoge transfer priče.

Prve su se vrtile oko najvećih zvijezda. Odavno se priča o Mbappeovom prelasku u Real Madrid, a onda su krenule špekulacije i o Messijevom povratku u Barcelonu, te odlasku Neymara.

Inostrani mediji sada donose i vijest da bi klub na ljeto mogao napustiti i italijanski golman Gianluigi Donnarumma.

Naime, bivši golman Milana se nije skrasio u Francuskoj gdje je startnu postavu dijelio s Keylorom Navasom, a sada ozbiljno razmišlja o povratku u Italiju.

Ako se vrati u Italiju, nećemo ga gledati u Milanu, klubu koji ga je formirao, već u rivalskom Juventusu! Bivši talijanski prvak želi Donnarummu, a problem mogla bi biti njegova ogromna plata, navodi Gazzetta dello Sport.

Podsjetimo, nedavno je sportski direktor Salernitane Walter Sabatini  kritikovao njegov prelazak u PSG, a ujedno i Vlahovićev u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odluka Vlahovića da ode u Juventus bila je podla. Kako možeš biti toliko nepošten prema klubu koji je vjerovao u tebe? To isto važi i za Donnarummu koji je napustio Milan i otišao u PSG. Tu ljudski kvaliteti dolaze do izražaja".

Vidjet ćemo da li će Donnarumma napraviti novu izdaju za svoj Milan i kako će na to reagovati navijači nekadašnjeg evropskog prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

azz33333
Boli nas ***** imamo mi zvijer na golu Majk Manjan
9 1
Salence
Malo vjerovatan transfer,povuklo bi to previše repova u Serie A.Raiolina reklama pred novu sezonu,ništa više,nije Dollaruma "njegov"jedini nezadovoljnik.A drugo,nikakve veze nema Giggio s Dušanom,baš nikakve.Giggio je otišao iz kluba koji mu je spasio čitavu familiju,ne samo njega i brata,i to ostavivši klub,koji se vraća iz mrtvih, bez ijednog groša obeštećenja.Radi par pezosa.Dok je Dušan donio klubu rekordan transfer,u doba korone,cifru o kojoj Fiorentina nije mogla ni sanjati prije dvije godine i to je transfer s kojim su svi u Firenci sretni,samo što se to ne kaže naglas.Piatek kao zamjena,plus čistih 55(i više)miliona u kasi.Sve je moguće ,pa i taj transfer za Juventus,no,i ovako Italija nije više mjesto gdje se Giggio najljepše osjeća.Još da ode u Torino...mamma mia...ne vjerujem da tu ima barem 5% osnove za špekulacije.Vidjet ćemo
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti