Nevjerovatna scena

Slavni klub "klonira" navijače, razlikuje ih samo jedan detalj

Admin Čaušević

Pomalo nevjerovatna scena viđena je minulog vikenda. 

Na susretu Wolfsbruga i Arminie iz Bilefelda pažnju režisera privukla su trojica identičnih navijača popularnih Vukova.

Naime, trojica braće identičnog izgleda su veliki navijači Wolfsburga i redovno prate susrete voljenog kluba.

Posljednji put su snimljeni kako zajedno posmatraju meč protiv Arminije, a razlikovao ih je samo jedan detalj iako su praktično bili identično obučeni.

Da se ne radi o montiranoj fotografiji potvrđuje i jedan detalj na osnovu kojeg se trojica braće razlikuju. U pitanju su okvir za naočare koji su imali nijanse žute, bijele te crne boje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interesantno da ovo nije prvi put da se trojica braće privuku pažnju na sebe pošto su nešto slično uradili i prije nekoliko godina.

Inače, Wolfsburg je meč protiv Arminije riješio u svoju korist sa 4:0, prekinuo je niz od tri uzastopna poraza te prebrodio brige oko opstanka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.