FOTO: EPA

Sve rade kako bi ostao na Old Traffordu

Pogbi spremaju vrtoglavu cifru koja bi narušila atmosferu u svlačionici

Haris Zilić

Čelnici Manchester United spremili su potez koji bi mogao izazvati zemljotres u svlačionici.

Prema pisanjima medija na Ostrvu, Crveni đavoli spremaju Paulu Pogbi sedmičnu platu od 480.000 eura, a sve kako bi francuskog fudbalera zadržali na Old Traffordu.

Moguće je da vremenom pomenuta plata ode i do vrtoglavih 600.000 eura sedmično.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno se ova informacija proširila i među ostale igrače Uniteda koji su nezadovoljni ovakvom odlukom Uprave kluba pa atmosfera u svlačionici nije baš najbolja, neki su se već najavili odlazak iz kluba ako Pogba bude imao navedene privilegije.

Paul Pogba je na meti nekoliko klubova i u Unitedu sve čine da ga zadrže u svojim redovima, a da li ovim potezom rade ispravnu stvar teško reći, jer je evidentno da bi se atmosfera u klubu dodatno narušila, obzirom da i rezultatski ne stoje imrpesivno, čak je Unitedu upitna i Evropa naredne sezone što bi bio još jedan udarac na kultni engleski klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.