FOTO: EPA

Završnica Lige prvaka

Pa, nisu to amateri već Real Madrid: Kladionice ponižavaju Kraljeve

Haris Zilić

Liga prvaka ove sezone stigla je do same završnice.

Očekuju nas dueli polufinala i veliko finale u Parizu.

U polufinalu gledat ćemo duele Manchester City - Real Madrid i Liverpool - Villareal.

Dakle, imamo dva engleska i dva španska kluba u polufinalu, a prema prognozama vodećih svjetskih kladionica Liverpoolu i Manchester Cityu se daju identične šanse za osvajanje Lige prvaka, a to je 42%.

Interesantno da se Real Madridu koji je natrofejniji klub u Ligi prvaka daje svega 10% šansi za osvajanje, iako dobro znamo kako kraljevski klub igra završnice Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Villareal je na 6% šansi, a sigurno da Žuta podmornica neće tek tako odigrati dvomeč polufinala protiv Liverpoola i dat će sve od sebe da namuče Redse.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.