Perez mora da se probudi: Luka Modrić dobio već dvije ponude za nastavak karijere

Ističe mu ugovor s Realom

Perez mora da se probudi: Luka Modrić dobio već dvije ponude za nastavak karijere

Endin Čaušević

Luka Modrić ponovo je oduševio fudbalsku javnost svojom partijom protiv Chelseaja.

Real Madrid je uspio da se plasira u polufinale Lige prvaka, a sigurno jedan od najzaslužnijih za prolaz bio je Luka Modrić.

Naime, Real je nakon 80 minuta meča gubio sa 3:0 i bio pred ispadanjem, a onda je Modrić "izmislio" asistenciju za Rodryga koji je postigao pogodak za 3:1 i odveo je utakmicu u produžetke.

Modić je svojim nevjerovatnim dodavanjem oduševio fudbalski svijet i pokazao da je i dalje u sjajnoj formi iako ima već 36 godina.

Poznato je da Modrić ima ugovor s Realom do kraja ove sezone i da još uvijek nije produžio saradnju. Iako se piše u španskim medijima da će Modrić dobiti novi ugovor oko toga se ipak još ništa konkretno nije desilo.

Madridski AS objavio je danas da pojedini klubovi pomno prate situaciji oko Modrića, te da hrvatski reprezentativac već ima dvije ponude za nastavak karijere ukoliko ne postigne dogovor s Kraljevima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Modrić je dobio ponudu Juventusa da potpiše za ovaj klub, te ima i bogatu ponudu jednog kluba iz Katara.

Ipak, jasno je da je Modrićeva želja da ostane u Real Madridu barem još jednu sezonu, ali šta će biti na kraju od svega toga sigurno ćemo saznati uskoro.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BiH1510
On, Dzeko, Ronaldo i donekle Ibrahimovic (da nije silnih povreda) jedni od rijetkih koji su ne najvecem nivou i u tim godinama.
10 1
King_Kenny
...Perez se rijesio Ronalda kada je vidio da je prosao vrhunac njegove karijere,a ne Modrica...nije on budala da preplacuje starce,zato Real i jeste stalno u vrhu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi