Vrsaljko prijetio i pljuvao igrače, a onda ga je rezervni golman Cityja "ugasio" jednim potezom

Englezi oduševljeni jer je pokazao hrabrost

Vrsaljko prijetio i pljuvao igrače, a onda ga je rezervni golman Cityja "ugasio" jednim potezom

E. Čaušević

Sukob u tunelu između igrača Atletico Madrida i Manchester Cityja danas je glavna tema fudbalske javnosti.

Na Wandi Metropolitano sinoć nije bilo golova i Manchester City se uspio plasirati u polufinale Lige prvaka jer je u prvoj utakmici na svom terenu slavio protiv Atletica sa minimalnih 1:0.

Sinoć smo u finišu utakmice vidjeli velike varnice na terenu koje je počeo Felipe kada je udario Fodena. Nakon toga uključio se i Stefan Savić koji se htio obračunati s Fodenom, a onda je nastao haos na terenu.

Sve je trajalo nekoliko minuta, a sudija je nakon toga dao Felipeu crveni karton. Međutim, i nakon utakmice nastavile su se varnice između igrača ovih klubova.

U centru pažnje bili su Šime Vrsaljko i Savić koji su u tunelu htjeli da se tuku s pojedinim igračima Cityja. Hrvatski reprezentativac čak je i gađao flašom jednog od njih, a nakon toga pokušao je da pljune Kylea Walkera.

Međutim, u centru pažnje našao se iskusni golman gostiju Scott Carson koji je Vrsaljku samo jednim potezom pokazao na šta je spreman.

Oglasi

Carson je pokazao Vrsaljku da idu iza kamere i da se tu obračunaju jedan na jedan što je očito hrvatskog igrača dodatno iznerviralo jer je nakon toga pljunuo u pravcu igrača Manchester Cityja. Iskusni golman je bio totalno smiren i pokazao je Vrsaljku da ga čeka ispred svlačionice, te da svoje psovke i prijetnje treba sprovesti u djelo.

[twitter]https://twitter.com/bvj_v8/status/1514363399282561031[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači Cityja su oduševljeni što je treći golman tako hrabro reagovao i bio je spreman da se obračuna s Vrsaljkom, ali ubrzo nakon toga reagovala je policija koja je smirila strasti i igrače poslala ka svlačionicama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zajid08
Ha, ko da je u vrsaljku 2 metra i 130 kila pa je to nesto ko hrabro...
7 4
King_Kenny
...Carson je u karijeri branio 1 utakmicu u LP i ima osvojenu titulu LP...i sto je najzanimljivije,veoma je zasluzan za njeno osvajanje jer je u toj utakmici protiv Juventusa u knock out fazi branio nemoguce,Liverpool dobio 1:0 na kraju.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi