FOTO: EPA

Slike na društvenim mrežama sve su rekle

Nakon ludnice u Madridu Guardiolu nisu mogle dočekati gore vijesti

Haris Zilić

Manchester City je izborio plasman u polufinale Lige prvaka.

U revanš duelu četvrtine finala Građani su remizirali 0:0 sa Atleticom u utakmci gdje je viđeno dosta grubosti, napetosti, varnica, na kraju meča bilo je i eskalacija u tunelu.

Cityu je polufinale na kraju osigurao trijumf u prvom meču od 1:0.

Ipak, duel protiv Atletica neće dobro pamtiti Kyle Walker. Desni nek Citya je zbog povrede napustio teren u 73. minuti, umjesto njega u igru je ušao Ake.

Nakon prespavane noći, stigle su loše vijesti za Walkera i Guardiolu. Pojavila se slika na društvenim mrežama gdje je Walkeru noga u langeti što znači da je sigurno izgubljen za duel polufinala FA Cupa protiv Liverpoola, a u narednim danma će biti jasnije koliko će Walkerov oporavak trajati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Postoji mogućnost da je izgubljen do kraja sezone što bi bio ozbiljan udarac za Guardiolin tim u finišu sezone gdje se bori za tri trofeja

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti