Pohvalio se na Instagramu

Zvijezda Intera se istetovirala preko cijelih leđa, fanovi oduševljeni kako tetovaža izgleda

Endin Čaušević

U svijetu fudbala malo je onih koji su uspjeli da odole tetovažama.

Poznato je da skoro svaki fudbaler ima barem jednu tetovažu na svom tijelu, a prethodnih desetak godina sve je više onih koji se tetoviraju dosta često.

Taj trend pokrenuo je David Beckham koji je tetovažama prekrio skoro cijelo tijelo, a nakon toga pojavilo se sve više poznatih fudbalera koji su odlučili da krenu njegovim stopama.

Među njima je i iskusni veznjak Intera, Arturo Vidal, koji također skoro na cijelom tijelu ima tetovaže i očito je da uživa u tome.

Vidal se našao u centru pažnje jer je na Instagramu objavio fotografiju svojih leđa koja su u potpunosti prekrivena ogromnom tetovažom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na istoj postoji nekoliko detalja, a na sredini leđa nalazi se krst iznad kojeg piše "hvala Bože". Mnogi su oduševljeni kako ova tetovaža izgleda i pohvalili su Vidalovog tattoo majstora koji je uradio odličan posao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.