Navijačima se taj potez nije svidio, ali...

Dani Alves hodao ulicama Barcelone u dresu rivalskog kluba, a sve to objavio na Instagramu

Endin Čaušević

Iskusni igrač Barcelone, Dani Alves, našao se u centru pažnje zbog jučerašnje objave na Instagramu.

Alves je poznat po tome da na društvenim mrežama dosta aktivan, te se njegove objave često nađu u centru pažnje fudbalske javnosti.

Brazilac je jučer u Barceloni imao zanimljiv susret sa bivšim saigračem iz Juventusa, Paulom Dybalom, koji je iskoristio slobodan dan kako bi posjetio ovaj grad.

Alves i Dybala su razmijenili dresove i pozirali s njima, ali je iskusni desni bek katalonskog klbua otišao i korak dalje.

On je obukao Dybalin dres i prošetao ulicama Barcelone što se navijačima ovog kluba baš i nije svidjelo. Ipak, neki od njih vjeruju da bi Alves mogao imati i ulogu agenta u ovom druženju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Poznato je da će Dybala gotovo sigurno napustiti Juventus ovog ljeta jer mu ističe ugovor, a navijači Barcelone se nadaju da bi ga Alves mogao nagovoriti da dođe na kraju u katalonski klub.

Alvesu bi navijači Barcelone zbog toga bez problema oprostili to što je hodao ulicama u dresu drugog kluba. Inače, Dybala se najviše povezuje s prelaskom u Inter, a sigurno da bi teško odbio i poziv Barcelone ukoliko do njega na kraju dođe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.