Juventus je odigrao još jednu turbulentnu utakmicu, ali na kraju upisao tri boda
FOTO: EPA

Savladali Sassuolo u gostima

Juventus je odigrao još jednu turbulentnu utakmicu, ali na kraju upisao tri boda

H. Zilić

Juventus ponovo nije briljirao, ali na kraju su upisana tri boda.

Stara dama je u 34. kolu Serije A odigrala još jednu skromnu partiju, ovaj put na gostovanju kod Sassuola, ali na kraju su imali sreće.

Konačan rezultat je glasio 1:2, tako da je Juventus ostao četvrtoplasirani sa 66 boda, osam više od petoplasirane Rome četiri kola prije kraja prvenstva i devet manje od lidera Milana.

Poveo je Sassuolo u 39. minuti pogotkom Raspadorija sa 1:0, asistent je bio Berardi.

Porvananje Juventusu donosi Dybala efektnim golom u 45. minuti. Argentinac je iskoristio poigravanje u odbrani Sassuola i zatresao mrežu golmana Consiglija. Nakon gola nije puno slavio i samo je otrčao prema centru igrališta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trijumf Juventusu donosi Kean golom u 88. minuti utakmice.

Na kraju dodajmo da je Sassuola nakon ovog poraza na desetoj poziciji 46 osvojenih bodova, deset manje od Fiorentine koja se nalazi na sedmoj poziciji koja na kraju sezone vodi u UEFA konferencijsku ligu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Ubio ih Sassuolo malo je rec, nisu ni boda trebali uzet
3 4
Klicko
Forzza Juve amala
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi