Foto - EPA

Ralf Rangnick iskren

Crveni đavoli pali na koljena: "Više nema smisla"

Midhat Šljivak

Manchester United do kraja sezone ima nemoguću misiju plasmana u Ligu prvaka, a na Old Traffordu su se već predali i to je jasno saopštio menadžer Ralf Rangnick.

Iza Crvenih đavola je još jedna turbulentna sezona. Klub neće igrati Ligu prvaka osim ako se ne desi neko čudo do kraja sezone i to će biti veliki udarac za finansijsku strukturu velikana s Teatra snova.

Da se više ne nadaju plasmanu među najbolje klubove Evrope danas je saopštio i menadžer kluba Ralf Rangnick. Nijemac je bio surovo iskren.

"Mislim da više nema nikakvog smisla govoriti o Ligi prvaka. Moramo biti realni oko toga", rekao je Rangnick i nastavio je:

"Imamo još četiri utakmice do kraja sezone, naredne dvije su na Old Traffordu. Pokušat ćemo skupiti što više poena i završiti sezonu na visokom nivou", poručio je Rangnick.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United sutra igra meč 37. kola Premiershipa. Na Old Traffordu će dočekati Chelsea, a pored Plavaca do kraja sezone igraju još s Brentfordom, Brightonom i Crystal Palaceom.

Crveni đavoli su trenutno na šestom mjestu Premier lige s 54 boda, šest manje od Arsenala koji je na četvrtom mjestu i koji ima i utakmicu manje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.