4

Komentari (4)

King_Kenny
...zar ne rekose da ce Manchester rasturati sa njim,njemacka skola,ucio Kloppa trenerskom poslu itd.?
Ade1
@King_Kenny pa polahko samo nije on reko još zadnju riječ ima on dosta toga jos da kaze
axel42
Pa mislim da bi mu trebalo dati vremena kao i tom tvom Kloppu. I sam Klopp je rekao dajte mi 4, 5 godina i donijeću vam titulu prvaka koju su čekali 30 godina. I tako je i bilo, još i u kraćem roku. Dakle treba nekad malo i podržati trenera i dati mu vremena.
hake
Jel ti pratiš taj Liverpool od prije dvije godine unazad ili si zaboravio da je Klopp pushio kurchinu prve sezone i potrošio pun kurazz para da dođe do ovoga danas što ima!!! A ti oni napisa da pratiš fudbal od 94.godine? 94.godine nije ni struje bilo u BiH kako treba a kamoli fudbal da se prati. Vidi se koliko si plitak magarazzz.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.