Foto - Screenshot

Precrtana akcija protiv Chelseaja

Sinovi iskopirali očeve: Ronaldo i Matić Junior pokazali da jabuka ne pada daleko od stabla

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je na asistenciju Nemanje Matića postigao pogodak u derbiju Premiershipa protiv Chelseaja (1:1) koji se igrao u četvrtak.

Iskusni fudbaleri su odradili izuzetnu akciju, a Ronaldo ju je završio u svom stilu za izjednačenje rezultata i konačan rezultat utakmice od 1:1.

Dan kasnije sinovi zvijezda Manchester Uniteda odlučili su da iskopiraju poteze svojih očeva. Sin Nemanje Matića Filip prebacio je loptu do Cristiana Juniora, a ovaj je postigao pogodak u stilu svog slavnog oca.

Nakon pogotka zagrljeni su otrčali pred kameru i proslavili su pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Filip i Cristiano Junior igraju za mlade kategorije Manchester Uniteda. Ipak, kako će Nemanja na kraju sezone napustiti Old Trafford i mali Filip će vjerovatno okončati karijeru na Teatru snova.

Ko zna, možda nekad ovi klinci budu zajedno u istom dresu i u profesionalnom fudbalu, kao što su to njihovi očevi u Manchester Unitedu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.