Oprostili se od navijača za ovu sezonu

Svi su sinoć gledali samo u Ronalda: Šta je Portugalac rekao u kameru dok je napuštao Old Trafford?

Endin Čaušević

Manchester United je sinoć na svom terenu pobijedio Brentford sa 3:0, a u centru pažnje nakon utakmice našao se Cristiano Ronaldo.

Crveni đavoli konačno su uspjeli koliko-toliko da usreće svoje navijače i dođu do nova tri boda i zadrže šanse da nekim čudom izbore na kraju plasman u Ligu prvaka.

Za Manchester United je ovo bila posljednja utakmica na Old Traffordu ove sezone jer će u preostala dva kola Premiershipa ovaj tim gostovati Brightonu i Crystal Palaceu.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Ronaldo koji je prema mišljenju engleskih medija možda odigrao i svoj posljednji meč za Manchester United na Teatru snova, ali navijači ovog kluba ne misle tako pogotovo nakon što su čuli šta je rekao dok je izlazio s terena.

Poznato je da se u posljednje vrijeme sve više piše o tome da će Ronaldo nakon samo jedne sezone napustiti United, a jučer su pojedini engleski mediji čak objavili da je moguće da se vrati u Real Madrid.

Ronaldo je sinoć uspio zabiti jedan gol i dobio je velike ovacije kada je izlazio s terena jer je ove sezone daleko najbolji igrač Manchester Uniteda.

Mnogi su posmatrali njegovo ponašanje tokom izlaska s terena jer je bilo jasno da je Ronaldo dosta emotivan. Dok ga je kamera snimala nešto je rekao, a engleski mediji su objavili da je poručio jasno: "Nisam završio".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li je ovo bila posljednja utakmica Ronalda na Old Traffordu za Manchester United ili se od navijača samo oprostio za ovu sezonu ostaje nam da vidimo. Veliku ulogu u svemu tome će igrati činjenica da li će United izboriti Ligu prvaka ili ne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.