Italijanska novinarka u centru pažnje

San Siro utihnuo, a navijači pali u trans: Neodoljiva Diletta u prekratkoj haljini ušla na teren

Endin Čaušević

Navijači Milana napravili su jučer na San Siru pravi spektakl na meču protiv Atalante.

San Siro je bio ispunjen do posljednjeg mjesta u jednom od mečeva sezone jer je Milan došao na korak od osvajanja Scudetta.

Milanu je u posljednjem kolu dovoljan i bod u gostima protiv Sassuola da osigura titulu prvaka. Jučer je San Siro "gorio" nakon što je Milan uspio da pobijedi sa 2:0 ekipu Atalante.

Na stadionu odavno nije bila bolja atmosfera kao jučer što je i razumljivo jer navijači Milana već 11 godina čekaju na Scudetto.

Jučer je na zadatku bila i italijanska novinarka Diletta Leotta koja je svojim stajlingom izazvala ovacije s tribina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prekratka haljina dovela je Dilettu u centar pažnje, a ona je još jednom pokazala zbog čega je jedna od najpopularnijih sportskih novinarki na svijetu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.