Rijetki su Dilettu ostavili na cjedilu, ali Gasperini je to uradio: "Boje se mojih pitanja"

Novinarka ostala uskraćena za odgovor

Rijetki su Dilettu ostavili na cjedilu, ali Gasperini je to uradio: "Boje se mojih pitanja"

E. Škorić

Trener Atalante Gian Piero Gasperini nije bio zadovoljan pitanjem koje mu je postavila novinarka Diletta Leotta.

Nakon što je Atalanta izgubila na San Siru od Milana s 2:0, Leotta je pokušala intervjuisati trenera gostiju iz Bergama.

Kada je Diletta krenula da postavlja pitanja, jasno natuknuvši sagovorniku da će tražiti i komentar za suđenje Danielea Orsata, Gasperini je jednostavno rekao: "OK, hvala i doviđenja" i samo je napustio prostor za davanje izjava.

Leotta je ostala zbunjena, no ubrzo se pomirila s činjenicom da neće dobiti odgovor na svoje pitanje.

Pokušala je malo da se našali, pa je kazala kako se "svi boje mojih pitanja".

Orsato i VAR soba imali su posla nakon gola Rafaela Leaa za 1:0. Gosti su tražili prethodno faul i smatrali su da je pogodak trebalo da se poništi. VAR je provjerio situaciju, ali nije se promijenila odluka.

Mora se priznati da su rijetki muškarci koji bi ostavili zgodnu Dilettu na cjedilu, ali Gasperini je jednostavno želio da izbjegne bilo kakvu vrstu razgovora o sucima. Nije da se u prošlosti nije doticao "nepravdi" i sudijskih odluka, ali danas je jednostavno samo otišao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je, podsjetit ćemo, na bod od Scudetta. U zadnjem kolu gostuje Sassuolu, a može da se raduje i večeras, ako Cagliari uspije da zaustavi Inter na Sardiniji.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Što ne pišete o štimanju titule Milanu ? Golman rezrvni Intera, golman Fiorentine i danas penal za Atalantu što nije sviran .. možda zbog toga čovjek nije dao izjavu ? Kakva faking Filletta i 'boje se njenih pitanja' pizdarije ..
1 3
Koba84
Daj broj od dilera allahati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi