Na papiru Šveđanin, mentalitetom Bosanac: Zlatan je lud kad poludi, govori to i scena iz autobusa!

Nije se suzdržao

Na papiru Šveđanin, mentalitetom Bosanac: Zlatan je lud kad poludi, govori to i scena iz autobusa!

A. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je rođen u Švedskoj, ali obzirom na porijeklo svog oca Šefika uvijek ga je na neki način uvijek krasio bosanski i balkanski mentalitet. 

Otac Šefik je na svog sina prenio neke običaje svojstvene za ovo područje. Pamti se njegova izjava prije nekoliko godina kada je za Zlatana kazao da je Bošnjak sa dna kace.

Iako je na papiru Šveđanin, Ibrahimović vrlo često zna pokazati odakle vuče korijene te praviti neke gestove i poteze tipične za Bosnu i Hercegovinu i region.

Poznato je da naši ljudi vode da luduju te ponekad kad izgube kontrolu i malo ih ponese atmosfera rade stvari zbog koje se poslije kaju.

Upravo to se desilo Ibrahimoviću uoči utakmice Milan - Atalanta koju su na kraju Rossoneri dobili sa 2:0 i napravili ogroman korak ka Scudettu.

Prilikom dolaska na stadion nekoliko hiljada navijača Rossonera je pratilo timski autobus uz ogromnu podršku, a u jednom trenutku Ibra je ''poludio''.

Oglasi

Atmosfera ga je toliko ponijela da je s obje ruke udario po šoferšajbi autobusa da bi se od siline udarca staklo i razbilo.

Vozač autobasa je pokazao Ibri rukom kao da mu govori vidi li šta je uradio, nakon čega legendarni napadač smirio.

Zlatan je poznat kao vrlo snažna osoba, a svoju snagu je demonstrirao i ovaj put. Troškove popravka mu sigurno neće biti problem platiti s obzirom koliko novca zarađuje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Ibra finiš sezone uglavnom posmatra sa klupe zbog problema sa povredom i prema nekim informacijama ima snage za svega 15-ak minuta.

Ove sezone je upisao 26 nastupa u svim takmičenjima uz osam golova. Špekuliše se da bi na kraju sezone mogao otići u penziju. Ukoliko to uradi sa osvojenim Scudettom onda će to definitivno uraditi sa velikim stilom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Nikada mi neće biti jasno kako Zlatan, koji je iz Švedske može biti Bosanac, a ja iz Bosne ne mogu biti Bosanac, već nešto Bošnjak ovo ono hu ha.. dakle država za primjer btj.
9 5
VenamaHrabrih
I šta kaže: "...lud kad poludi..."?!?!? ahahahahahaha... Glup - gluplji - dnovinar ss.ba.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi